еРајдери - Македонија

вторник, март 25, 2008

Петиција против стандардизација на Microsoft Office форматот

Македонската верзија на петицијата против изгласување на OOXML за ИСО стандард е ставена на
Ако сметате дека е валидна, можете да ја потпишете.


Преземено од: http://www.odf.slobodensoftver.org.mk

понеделник, март 10, 2008

3rd InternaTIONal Youth Media Summit

Немам време да пишувам обајснување.... прочијте сами подолу :-)

Media Education Centre
invites organizations, schools and other institutions working with media to nominate two young media enthusiasts 15-22 years old to participate in the 3rd International Youth Media Summit, August 20th to 27th in Belgrade, Serbia. The young participants must be candidates as Student Filmmakers and Student Diplomats. Beside the official delegates for the Summit, there are two more ways in which you can participate: as a guest and as a presenter.

The program of the Summit is exclusively designed to provide Skill and Professional Development as well as familiarizing the young participants with codes and standards of Media. Also, provide media platform for young adults to express and present the seven significant issues relating to them globally:

health, youth empowerment, environment, poverty, women's rights, racism, violence.

http://www.iyms.eu

Computers, Freedom and Privacy 2008

Welcome to Computers, Freedom, and Privacy 2008.

CFP2008 will be held May 20-23, 2008, in New Haven, CT at the Omni Hotel.

2008 Free Range Gratitude Grant

Free range studio доделува грант до 15.000 усд за вашата организација ако во изминатата година сте изработиле/дизајнирале некои стратешки комуникациски сервиси, веб дизајн, принт дизајн, онлајн филмови и сл.

Еве некои од изминатите добитници: http://www.freerangestudios.com/gratitude-grant.html

Краен рок за пријавување на проектите 1 мај 2008г. [повеќе]

среда, февруари 13, 2008

eLiberatica 2008 - The benefits of Open and Free Technologies

Following the huge public success the first edition of eLiberatica gained in 2007, the second edition will continue in the same tradition: to gather community and business leaders around the world to talk about the hottest Open and Free Technologies topics; you will hear from today’s experts in various fields of technical and business practice and become part of an event that is far more than a simple conference.


eLiberatica 2008 is intended to focus on three main concepts:

  • Business adoption - how to make/save money and gain profit using Open and Free Technologies;
  • Government, administration and public schools - the importance of Open and Free Technologies;
  • Professional growth participating in the FLOSS (Free/Libre/Open Source Software) community.

eLiberatica has its unique spirit and identity

[more]

Дебата „Жени и употреба на ИКТ“ во Точка

Дебата „Жени и употреба на ИКТ“ - дел од регионалниот проект „Низ перспективата на жената“ поддржан од east-east програмата на СОРОС мрежата, имплементиран од Мултимедија. Дебатата ќе се одржи во Културниот центар Точка, на 22-ри февруари 2008.

Проектот е насочен кон дебатирање на различни прашања поврзани со квалитетот на живот на жената и дебатата е дел од завршните активности на проектот. Повеќе околу деталите за проектот... наскоро.

среда, октомври 31, 2007

Предозираност од осуди!

Им предавав на некои од дечкиве.... супер момци и девојки се. Одам утре да им дадам поддршка. Се гледаме во 12ч. - Улична акција “Лекувањето е право, а не привилегија”


 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 2.5 License.